Българският шампион Лудогорец и испанския Бетис играят в пореден мач от

...
Българският шампион Лудогорец и испанския Бетис играят в пореден мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лудогорец vs Реал Бетис 0:1

Българският първенец Лудогорец и испанския Бетис играят в следващ мач от груповата фаза на Лига Европа. 

Родният отбор стартира много по-настъпателно срещата и в третата минута беше покрай това да открие резултата. Бърнард Текпетей се понесе по дясното крило изцяло самичък и достави в наказателното поле центриране по земя за Рик Джонатан. Бразилецът отигра с едно допиране, а вратарят Клаудио Браво боксира в ъглов удар, след който защитата на " вердибланкос " почисти напред. Натискът на Лудогорец от началото на срещата не стихна и в шестата Каули Оливейра овладя пред наказателното на испанския отбор. Той можеше да комбинира вдясно с Текпетей, само че стерля през Рубиал, с цел да се наложи на Браво за повторно да се намесва.

В ответната офанзива пък Гуидо Родригес взе топката пред полето на " орлите ", откакто Каули я загуби и стреля, но над напречната греда на Падт. В 12-ата Текпетей още веднъж комбинира към Каули, само че този път сантиметри не доближиха на бразилеца да нанесе удар към андалусийската врата. Четвърт час след старта на препълнения " Хювефарма Арена " Каули надбяга Едгар Гонзалес и можеше да трансферира Браво, само че се замота, след което стреля и прати топката над гредата. В 20-ата центриране не Текпетей не стигна до Игор Тиаго и стражът на Реал Бетис още веднъж избави.

Две по-късно Аксел Фон Витри пусна превъзходен пас в наказателното поле на испанците за Игор Тиаго. Бразилският таран шутира по земя, а Браво направи още едно избавяне от началото на полувремето. В 26-ата мощен удар на Текпетей от приблизително разстояние отиде зад вратата на противника на разградчани.

След 27 минути игра Мануел Пелегрини трябваше да прави прунудителна промяна, откакто с травма терена напусна легендата на Бетис - Хоакин. След малко повече от половин час игра се откри нова страхотна опция пред Лудогорец. Каули се завъртя доста добре с тил към вратата на Бетис пред бранителя Едгар Гонсалес и пусна вдясно за Текпетей. Ганаецът насочи мощен удар по земя, а топката профуча на сантиметри край десния непряк дирек на Браво.

Осем преди края Лудогорец нацели и гредата на Бетис след чудесна композиция сред Каули и Рик. Първият бе изведен вляво на полето на " вердибланкос " и пласира подаване към Игор Тиаго, само че ударът на сънаордника му спря в десния непряк дирек. В 41-ата минута се видя следващият добър късмет пред " орлите ". Каули изведе Игор Тиаго вляво и той нахлу. Нападателят можеше да стреля, само че реши да даде вдясно към Текпетей, който да вкара на празна врата, само че с всемогъщ шпагат Хуан Миранда спря паса към ганаеца и на процедура офанзивата на разградския тим.

На почивката Мануел Пелегрини нанесе две корекции в тима си, откакто пусна в игра Набил Фекир и Алекс Морено, които заеха местата на Акуку и Миранда. В 48-ата резервата Луис Енрике стреля с глава след ъглов удар, само че навън. Седем минути след подновяването на играта от Лудогорец имаха искания за дузпа за фал против Рик Джонатан в наказателното поле на Бетис, само че австрийският рефер Лехнер остави играта да продължи.

LIVE /

Стадион: „ Хювефарма сцена ”, Разград

Рефер: Харалд Лехнер, Австрия

Лудогорец: 1. Серджио Падт,  4. Сисиньо
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР